Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Κοινωνία>4ος Δρόμος Ζωής στις πλαγιές του Υμηττού

4ος Δρόμος Ζωής στις πλαγιές του Υμηττού

dromos zwis amarysia

Την Κυριακή 7 Μαΐου σε διοργάνωση του ΠΑΟΔΑΠ

Ο Δήμος και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.», προκηρύσσει για 4η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «4ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2017», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, την Κυριακή 7 Μαΐου.

Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου για τη στήριξη συμπολιτών μας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 1 χιλ. για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, 14 χιλιόμετρα μεικτή διαδρομή (δρόμος – βουνό) στον Υμηττό, 5 χιλιόμετρα για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης & ενήλικες άνω των 18 ετών, με αφετηρία και τερματισμό όλων των διαδρομών στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον αγώνα είναι δωρεάν.

Φόρμα Εγγραφής για τον αγώνα: https://goo.gl/forms/TN2vKp9OpV3seo513

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε από την προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου. http://www.agiaparaskevi.gr/…/efimerida-ypires…/anakoinoseis.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης