Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Κοινωνία>Συνάντηση φορέων ψυχικής υγείας

Συνάντηση φορέων ψυχικής υγείας

foreis ygeias amarysiaΜε πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση εκπροσώπων των τοπικών φορέων Ψυχικής Υγείας, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των αναγκών της Σχολικής κοινότητας.

Η συνάντηση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου και ακολούθησε συζήτηση  παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πάνου Γκόνη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ», του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.Α «Γεώργιος Γεννηματάς» στην Αγία Παρασκευή , του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ καθώς και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Σκοπός της συζήτησης  ήταν η γνωριμία και η διασύνδεση των φορέων Ψυχικής Υγείας που δραστηριοποιούνται  στην περιοχή μας, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και να αναζητηθούν κοινές δράσεις επ’ ωφελεία  των δημοτών.

Η πρώτη επαφή υπήρξε εποικοδομητική και οι εκπρόσωποι των φορέων Ψυχικής Υγείας  δεσμεύτηκαν από κοινού για τις επόμενες συναντήσεις και τη δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας.

Σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτική  ανακοίνωση για τις Δομές Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης