Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτισμός>Ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Cine Θανάσης Βέγγος»

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Cine Θανάσης Βέγγος»

cinema 1571 amarysiaΜε την διεθνώς βραβευμένη ταινία του Δημήτρη Αθανίτη “ Invisible” ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αγίας Παρασκευής  «Θανάσης Βέγγος», που λειτουργεί για τρίτη χρονιά στον ανακαινισμένο «Υπαίθριο Χώρο Κινηματογραφικών  Προβολών και Θεατρικών Παραστάσεων» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη) στην οδό  Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1.

Πριν την έναρξη της προβολής  καλωσόρισαν τους πολλούς  φίλους του κινηματογράφου ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ενώ έκανε χαιρετισμό ο σκηνοθέτης της ταινίας Δ. Αθανίτης.

Ανάμεσα στο σινεφίλ κοινό βρέθηκαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Β΄ Αθηνών Χ. Καφαντάρη,  ο δήμαρχος Ηλιούπολης & πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Και Ανάπτυξης Υμητού-ΣΠΑΥ Βασ. Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ.  Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρ. αντιδήμαρχος  Κ. Χατζηανδρέου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Α.  Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Αργ. Μπονάρου, Χρ. Παπαθανασίου και Μ. Ρίζκ-Καρακατσάνη, το μέλος Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  Παν. Παναγάκος, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ»  Γ. Πίσπα,  η πρόεδρος  της Κινηματογραφικής Λέσχης Μιρ. Λεγάκη, η πρόεδρος  των Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης  Νικ. Μπελεχρή κ.α.

Το πρόγραμμα του Κινηματογράφου (δείτε το εδώ: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/images/album/nea_nomikwn-pros_2017/cinema_Th_Vegos_programme_2017_1.pdf )   περιλαμβάνει 43 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι 8 είναι παιδικές και οι 7 θα προβληθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη. Οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, ώρες  21:00-23:00  και 23:00-01:00 και θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 4/9/2017.  Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην προβολή 21:00-23:00 θα παίζονται παιδικές ταινίες, ενώ κάθε Τρίτη στις 21:00 θα γίνονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για  σήμερα Δευτέρα 17/7 προβολή δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών,  ενώ η επίσης προγραμματισμένη για σήμερα στις 20:20 παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης καπετάνιος» αναβάλλεται για την Δευτέρα 24/07/2017 την ίδια ώρα.

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης