Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτισμός>Ξεχωριστή βραδιά με Α. Τουμπανάκη & Buzzbastardz- Δ. Μυστακίδη & Αλκμάν

Ξεχωριστή βραδιά με Α. Τουμπανάκη & Buzzbastardz- Δ. Μυστακίδη & Αλκμάν

toubanaki amarysiaΜε τους Αλκμάν-Δημήτρη  Μυστακίδη και τους  Αγγελική Τουμπανάκη-BuzzBastardz συνεχίστηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου το «SummERTime», που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ, στον κατάμεστο κήπο του Ραδιομεγάρου.   

Ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι Αλκμάν  (Κυριάκος Καραμπερόπουλος, Δημήτρης Σινάνογλου, Αθηνά Τασούλα, Κώστας Αρσένης, Βαγγέλης Κοτζάμπασης και Δημήτρης Καζάνης)  παρουσίασαν λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και δικά τους τραγούδια συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία και αυτοσχεδιαστικές διαθέσεις πάνω στις φόρμες του ροκ τραγουδιού.

Η Αγγελική Τουμπανάκη σε συνεργασία με τους Buzz Bastardz (Βασίλης Κετεντζόγλου, Παντελής Στόικος, Γιάννης Παπαναστασίου, Πέτρος Κούρτης, Θάνος Χατζηαναγνώστου και Αποστόλης Καλτσάς) ταξίδεψαν το κοινό με μουσικές του κόσμου πέρα από σύνορα και μουσικές νόρμες, αναμειγνύοντας Bαλκανικούς ρυθμούς, δρόμους της Ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου με jazz αρμονίες. Τη συναυλία άνοιξαν οι Jamming Funkers που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης