Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτισμός>Υπέροχη βραδιά τάνγκο και φλαμένκο στο «summERTime»

Υπέροχη βραδιά τάνγκο και φλαμένκο στο «summERTime»

summertime amarysia copyΜε το quinteto TANGartO και την Κλεονίκη Δεμίρη, τους  De Todas Formas και τους Akten Tirama συνεχίστηκει την Τρίτη 18 Ιουλίου, στις 20:30μμ, το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ  στον  κήπο του Ραδιομεγάρου.

Το quinteto TANGartO (Λευτέρης Γρίβας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος , Θωμάς Κοντογεώργης, Αριστείδης Χατζησταύρου  και Απόστολος Παπαπέτρος)  και η Κλεονίκη Δεμίρη ταξίδεψαν τον κοινό στον έρωτα και το ρομαντισμό με τα βήματα και δύναμη της έκφρασης του αργεντίνικου τάνγκο.

Οι De Todas Formas (Ηλέκτρα Χρυσάνθου, Πάνος Καρτίμπελης, Γιάννης Παπαγιαννούλης, Γιώτα «Baron»  Παναγιώτης Μπουραζάνης και Ντίνα Κεσσέ) ,  παρουσιασαν μια παράσταση με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και χορογραφίες, ακολουθώντας την εξέλιξη του flamenco στις μέρες μας.

Τη συναυλία άνοιξαν οι Akten Tirama (Δημήτρης Σκρέτας, Δημήτρης Μήτσιος, Χρήστος Σαγιέντ, Ηλίας Μαντικός και Απόστολος Σιδέρης)  που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης