Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτισμός>Τετραλογία πολιτισμού για δεύτερη χρονιά!

Τετραλογία πολιτισμού για δεύτερη χρονιά!

tetralogia amarysiaMια μαγική βραδιά έζησαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι κατέκλυσαν τον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλ. Κοντόπουλος» αλλά και τους γύρω δρόμους, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη ποιότητα και συγκίνηση, με τους Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς καλύτερο κλείσιμο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εκδηλώσεων οι οποίες είναι μέρος της "τετραλογίας" για το Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Αγίας Παρασκευής που για 2η συνεχή χρονιά ξεκίνησε στην αρχή του Ιουλίου και είναι κατά σειρά:

  1. Οι συναυλίες του Summertime, συνδιοργάνωσης Δήμου και ΕΡΤ, στον συχνά κατάμεστο κήπο του Ραδιομεγάρου.
  2. Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον ΠΑΟΔΑΠ στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» στους πρόποδες του Υμηττού που συνεχίζουν, πολύ επιτυχημένα και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, την παράδοση των θερινών σινεμά με απολαυστικές δροσερές καλοκαιρινές βραδιές,
  3. Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον όμορφο κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» που συχνά δε «χωράει» τον κόσμο. 
  4. Οι επιτυχημένες παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου, από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» που θα συνεχιστούν έως 21 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μία πολιτιστική "τετραλογία" όπου το κυρίαρχο για 2η χρονιά είναι η ποιότητα, ένα δώρο πολιτισμού, μια όαση ποίησης, κινηματογράφου, μουσικής, βιβλίου και θεάτρου, μορφών τέχνης που τόσο ανάγκη έχουμε στις μέρες μας.

«Καλή συνέχεια τις επόμενες ημέρες με τις θεατρικές παραστάσεις», εύχεται ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης