Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Αθλητισμός>Βράβευση της Χρυσής Ολυμπιακής Ομάδας της Εθνικής Γυναικών Κωφών

Βράβευση της Χρυσής Ολυμπιακής Ομάδας της Εθνικής Γυναικών Κωφών

vravefsi ethniki kofonΤην Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στο γήπεδο Κοντοπεύκου ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, με την συμμετοχή αθλητριών των υποδομών τριών ακόμα σωματείων, του Παναθηναϊκού, του Ιωνικού Ν.Φ. και του Κρόνου Γέρακα και την παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, βράβευσε την Εθνική Ομάδα Γυναικών Κωφών, η οποία κατέκτησε στην καλαθοσφαίριση το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο στην Σαμψούντα του Πόντου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις αθλήτριες της Εθνικής Α. Κοτσιάφτη, Χρ. Βεράνη, Στ. Πατέρα, Γ. Βουδούρη και Στ. Κοτσιρέα, τις προπονήτριες Αθηνά Ζέρβα και Μάρθα Αργυρίου και τις φυσικοθεραπεύτριες Λ. Ζουρνή και Μ. Τσιούλη να διέρχονται από διάδρομο, που σχημάτισαν οι δεκάδες κορασίδες, παγκορασίδες και juniors των τεσσάρων σωματείων, καταχειροκροτούμενες από όλους. Τα βραβεία απένειμαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος, ο Σ. Παπαμιχαήλ Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Κωφών κ. Σταυρακάκης,  ο Διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Κωφών Αγίας Παρασκευής κ. Χρ. Παπασπύρου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Κωφών κ. Σταυρακάκης και ο Πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γ. Καράμπελας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Γιάννης Λογοθέτης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Α. Σερκεδάκης, ο Διευθυντής Β’ θμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας Αθ. Φαλούκας, η Διευθύντρια του Σχολείου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής κ. Μ. Χαϊκάλη, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Κ. Αθανασούλης και πολλοί άλλοι.

Μετά την βράβευση της Εθνικής Κωφών τα κορίτσια των τεσσάρων σωματείων διαγωνίστηκαν σε ασκήσεις δεξιοτεχνίας. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Έφη Μπλιθικιώτη και Καλλιόπη Ηλιοπούλου του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Φιντίδη και Κέλλυ Ορφανίδου του Ιωνικού Ν.Φ., Δέσποινα Παπαδοπούλου και Ντορέττα Φραγγούλη του Κρόνου Γέρακα και οι Αθηναΐς Κακοσούρη, Ηλιάννα  Μίνκωφ και Κατερίνα Μπόμπου του ΓΣΑΠ. Στο παιχνίδι «βροχή από μπάλλες» νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Κρόνου Γέρακα και στο παιχνίδι «μάχη με ντρίπλα» η Ελένη Παπαδοπούλου του ΓΣΑΠ. Τα έπαθλα στα νέα αστέρια δεξιοτεχνίας απένειμαν τα μέλη του ΔΣ του ΓΣΑΠ Φαίη Αποστόλου, Βαγγέλης Κακοσούρης και ο έφορος των juniors Μιχάλης Δερμιτζάκης.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Θεολογίτη , διευθυντή των υποδομών μας, που είχε την ιδέα και την διεύθυνση της όλης εκδήλωσης , τον Γιάννη Σταθόπουλο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΓΣΑΠ, που την σχεδίασε και την παρουσίασε, καθώς και τον χορηγό της κ. Μ. Τσιντιμάκη, υπεύθυνο των φροντιστηρίων ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ  Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης