Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Αθλητισμός>Χίλια παιδιά στους αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του Μαραθωνίου

Χίλια παιδιά στους αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του Μαραθωνίου

agonas 35ou marath amarysiaΜε πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε Κυριακή 12 Νοεμβρίου  ο αγώνας δρόμου μικρών παιδιών που διοργάνωσε   ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)  σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του 35ου  Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στον αγώνα έλαβαν  μέρος  περισσότερα από  1.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών χωρισμένα  σε δύο κατηγορίες:

- Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.

-Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη  Μεσογείων &Χαλανδρίου.

Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλεια. Στους τρείς  νικητές  κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλεια απονεμήθηκαν και διπλώματα. Οι απονομές των διπλωμάτων  έγιναν από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ελ. Πετσατώδη πρ. Αντιδήμαρχο και Γιαν. Μυλωνάκη.

Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ. 

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης