Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Αθλητισμός>Μισθώνει πούλμαν η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Μισθώνει πούλμαν η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ

epsaΗ διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους ότι την Τετάρτη 21 Μαρτίου θα μισθώσει πούλμαν για την μεταφορά τους στο γήπεδο του Ατρομήτου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και την Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι , η ανδρική ομάδα ποδόσφαιρου θα συμμετέχει στον τελικό Κυπέλου της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 της ΕΠΣ Αθηνών , με αντίπαλη ομάδα την ΑΕ Κηφισιά , που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2018 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Ατρόμητου Περιστερίου.Για να διευκολυνθεί η μετάβαση και επιστροφή σας από Αγία Παρασκευή προς το γήπεδο του Ατρόμητου Περιστερίου, η ομάδα θα μισθώσει πούλμαν για όσους επιθυμούν.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ανέρχεται στο ποσόν των 3 € (γονέα ή παιδί). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .Τα παιδιά τα οποία επιθυμούν να μεταβούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα , θα πρέπει να φορούν την φόρμα αποστολής της ομάδας μας και θα συνοδεύονται ανά τμήμα από τον προπονητή τους .

Η είσοδος των αθλητών μας είναι ελεύθερη. Όσοι από τους γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα , είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου από τη γραμματεία της Ακαδημίας , κόστος εισιτηρίου 5€.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.Την ημέρα του τελικού 21-3-2018 δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις των τμημάτων Υποδομής .

Ώρα αναχώρησης 16:30 από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας Γραβιάς και Σπάρτης 1

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά όλη η οικογένεια της Αγίας Παρασκευής να παρευρίσκεται στον Τελικό του Κυπέλου της ομάδας μας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης