Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Εκπαίδευση>«Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» σε βίντεο

«Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» σε βίντεο

MESA skoupidia amarysiaΈνα όμορφο παραμύθι για την ανακύκλωση που δημιούργησε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και απευθύνεται σε παιδιά για να τα μάθει να κάνουν ανακύκλωση, έγινε βίντεο.

«Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» είναι ένα όμορφο παραμύθι για την ανακύκλωση που δημιούργησε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τα μάθει να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης.

Τώρα μπορείτε να τη δείτε και σε βίντεο:

 Υπενθυμίζουμε ότι «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης», της χαρτοσακούλας που συναντά στη χωματερή ένα γυάλινο βαζάκι, ένα μεταλλικό κουτί και ένα πλαστικό μπουκάλι και όλοι μαζί καταφέρνουν να μπουν σε έναν μπλε κάδο και να φτάσουν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, είναι διαθέσιμη και σε έντυπο (διανεμήθηκε ήδη στους Παιδικούς Σταθμούς στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας) που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:

www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/images/album/nea_dimou_2017/170412_ΠΑΡΑΜΥΘΙ_ΓΙΑ_ΤΗΝ_ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.pdf  ή να το προμηθευτείτε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Δημαρχείο ( Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης