Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Εκπαίδευση>Πρόταση των μαθητών του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής για το σχολείο

Πρόταση των μαθητών του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής για το σχολείο

epal ktyp amarysiaΟμάδα μαθητών και καθηγητών του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο  του Πολιτιστικού Προγράμματος  του σχολείου «Από την αγορά στην πλατεία», συνέταξε τη δική της πρόταση για την διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων του νέου κτιρίου του ΕΠΑΛ, την αποπεράτωση του οποίου υλοποιούν οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»

Με πρωτοβουλία και συνοδεία του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και του αντιδημάρχου Παιδείας  Παν. Γκόνη, ομάδα μαθητών-καθηγητών μαζί με τον δ/ντή του ΕΠΑΛ Κωνσταντίνο Ντάβο, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου τις "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." , όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο της Εταιρίας Ιωάννα Κοντούλη  στην οποία παρουσίασαν την πρόταση τους αποτυπωμένη στην κάτοψη του αύλειου χώρου του σχολείου.

Στη συνάντηση οι μαθητές μίλησαν για τα όνειρα τους για το νέο κτίριο του σχολείου τους, ακόμη και  εάν δεν προλάβουν να πάνε οι ίδιοι, ενώ παρέδωσαν, επίσης, στην κ. Κοντούλη το ψηφιδωτό λογότυπο «1ο ΕΠΑΛ», που δημιούργησαν από σπασμένα κεραμικά και πλακίδια, για να ενσωματωθεί στο προαύλιο ή άλλον εξωτερικό  χώρο του νέου σχολείου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων για την ενσωμάτωση της πρότασης των μαθητών στο έργο.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης