Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Εκπαίδευση>Γ. Σταθόπουλος: «Στον ωραίο αγώνα στήριξης της εκπαίδευσης»

Γ. Σταθόπουλος: «Στον ωραίο αγώνα στήριξης της εκπαίδευσης»

statho copyΟ δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, στέλνει μήνυμα στους μαθητές, τους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά που ξενικά την ερχόμενη Δευτέρα.

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία, δύναμη και προκοπή στο δύσκολο έργο που όλοι επιτελείτε. 

Θέλω να γνωρίζετε ότι  τα τρία χρόνια που ασκούμε τα καθήκοντα μας ως  Δημοτική αρχή πετύχαμε με οργανωμένη, επίμονη και αποτελεσματική δουλειά,  σε άμεση συνεργασία με τη Σχολική κοινότητα,  να αλλάξουμε την εικόνα των σχολείων μας όλων των βαθμίδων, επιλύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα, μερικά των οποίων εκκρεμούσαν χρόνια.

Ωστόσο γνωρίζουμε ότι εκκρεμούν ακόμα προβλήματα προς επίλυση και ότι  τα Σχολεία απαιτούν καθημερινή έγνοια και φροντίδα για να λειτουργούν αξιοπρεπώς και να είναι αντάξια της σπουδαίας προσπάθειας της Σχολικής κοινότητας της πόλης μας.

Σας διαβεβαιώνω λοιπόν ότι θα είμαστε δίπλα  σας, όπως κάθε χρονιά, με έργα και παρεμβάσεις, σε έναν ωραίο καθημερινό αγώνα για τη στήριξή και τη βελτίωση της Δημόσιας Παιδεία, μέσα στις οικονομικές μνημονιακές δυσκολίες.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους»!

           

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης