Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Εκπαίδευση>Βασίλης Ζορμπάς: «Καλή σχολική χρονιά»!

Βασίλης Ζορμπάς: «Καλή σχολική χρονιά»!

Zorbas amarysia copy copy copy copy copyΟ επικεφαλής της παράταξης ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ και πρώην δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς εύχεται στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και δεσμεύεται ότι θα συνεργαστεί με τη Δημοτική Αρχή στις προσπάθειες που θα κάνει για να γίνουν τα σχολεία ακόμη καλύτερα.

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με τον Αγιασμό και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας. Πάντα μια αρχή  πρέπει να χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία για τη συνέχεια, αισιοδοξία που είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν τα διάφορα προβλήματα που βιώνει η σχολική κοινότητα (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί).

Στα σχολεία του Δήμου μας σαφώς και υπάρχουν προβλήματα εγκαταστάσεων, υποδομών, έλλειψης διδακτικού προσωπικού, ακόμη και υλικών.  Δεν πρέπει ούτε να τα παραγνωρίζουμε ούτε και να προσπαθούμε να τα υποβαθμίζουμε. Χρειάζεται  επαγρύπνηση , διεκδίκηση και συνεχής παρέμβαση για την επίλυσή τους. Ο Δήμος πράττει σήμερα ό,τι έπραττε πάντα, το αυτονόητο. Απαιτείται όμως μεγαλύτερη, πιο συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια. Πιέζουμε γι΄αυτό και  θα είμαστε δίπλα στη δημοτική Αρχή όταν αποφασίσει να το πράξει.

Εύχομαι στα παιδιά και στους γονείς τους καλή αρχή και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη»!

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης