Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Εκπαίδευση>Σε εξέλιξη ο συμμετοχικός σχεδιασμός του προαυλίου 2ου Δημοτικού και 5ου Νηπιαγωγείου

Σε εξέλιξη ο συμμετοχικός σχεδιασμός του προαυλίου 2ου Δημοτικού και 5ου Νηπιαγωγείου

SymmetohikosΣε εξέλιξη βρίσκεται το Πρόγραμμα Συμμετοχικού Σχεδιασμού για την ανάπλαση του προαυλίου των  2ου Δημοτικού Σχολείου και 5ου  Νηπιαγωγείου στον Αι Γιάννη, πρόγραμμα που έγινε έργο και έχει ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία με ανάπλαση του προαυλίου του  7ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου  Νηπιαγωγείου στο Κοντόπευκο.  

Στόχος του Συμμετοχικού Σχεδιασμού είναι  να καταγραφούν οι προτάσεις και ιδέες των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών, βάσει των οποίων η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα εκπονήσει τη μελέτη για υλοποίηση του έργου ανάπλασης του προαυλίου  των Σχολείων.

Πρώτα ξεκίνησαν τα μικρότερα παιδιά, του 5ου Νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του 2ου Δημοτικού. Τα παιδιά, μετά από συμπλήρωση ερωτηματολογίων και εκτενή συζήτηση για το χώρο και την καθημερινότητα του σχολείου, ζωγράφισαν τις προτάσεις και τα όνειρά τους για το χώρο του σχολείου τους. 

Σειρά έχουν οι μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού, με το «Δέντρο Ιδεών» μέσω του οποίου θα αναδειχθούν τα θετικά και τα αρνητικά του προαύλιου χώρου και οι προτάσεις των παιδιών για την αναδιαμόρφωσή του.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης