Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Εκπαίδευση>«Όλη η πόλη, μια γειτονιά». Χριστουγεννιάτικη Γιορτή αθλητισμού και χαράς

«Όλη η πόλη, μια γειτονιά». Χριστουγεννιάτικη Γιορτή αθλητισμού και χαράς

enosi amarysiaΤην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου περισσότεροι από 300 μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών και Γυμνασίων της πόλης συναντήθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Κοντοπεύκου προκειμένου να συμμετέχουν στο τουρνουά μπάσκετ 3x3 που διοργάνωσαν η Ένωση Συλλόγων Γονέων, ο ΓΣΑΠ (Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής -μπάσκετ γυναικών) και η ΚΑΠ (Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής -μπάσκετ ανδρών), υπό την αιγίδα του ΠΑΟΔΑΠ.

«Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν μαζική και δυναμική. Στη διοργάνωση αυτή όλα τα παιδιά έπαιξαν εκπροσωπώντας τα σχολεία που ανήκουν και η διάρκεια των αγώνων ξεπέρασε τις τρεις ώρες . Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας ΌΛΗ Η ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ –Ενάντια στη βία και τις καταστροφές με τον Αθλητισμό και την Πολιτιστική Δημιουργία», λένε τα μέλη της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπαμιχαήλ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό  ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ι. Σταθόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης κ. Εύη Ματιάτου– Χατζοπούλου, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Γ. Καράμπελας και ο πρόεδρος της ΚΑΠ κ. Γ. Οικονόμου.

Τη ζεστασιά και τη χαρά τους μοιράστηκε μαζί μας η πολυπληθής ομάδα των «Χοροταξιδευτών» με τις μουσικές και τους όμορφους χορούς τους! «Πολλά μπράβο στα παιδιά μας που γέμισαν το γήπεδο , περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους και αγωνίστηκαν με αθλητικό πνεύμα και μεγάλο κέφι. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους Συλλόγους Γονέων , η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική στο εγχείρημα αυτό καθ’ όλη  τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων τόσο στο συντονισμό  όσο και στις  αλλαγές των ομάδων και των παιχτών. 

«Ψυχή» της διοργάνωσης φυσικά ήταν η κ. Λάουρα Νιτουλέσκο, προπονήτρια των σχολικών ομάδων μπάσκετ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές για την αρμονική συνεργασία και την υποστήριξη της διοργάνωσης αυτής.

Η έγκαιρη έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων στους αύλειους χώρους των σχολείων που επιτεύχθηκε φέτος ήταν βασικός παράγοντας επιτυχίας μιας και κατέστησε εφικτή τη συγκρότηση ομάδων και μάλιστα με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή.

Η  χαρά των παιδιών και η μεγάλη επιτυχία αυτής της διοργάνωσης οδηγεί την Ένωση , σε συνεργασία με τους προπονητές, να διερευνήσει την πιθανότητα διοργάνωσης αγώνων και στα άλλα αθλήματα (ποδοσφαίρου και βόλεϊ ,που επίσης παρέχει ο Δήμος στους μαθητές της πόλης).

Απαράβατος, αυτονόητος και αδιαπραγμάτευτος όρος όμως για  την ομαλή συνέχιση οποιουδήποτε προγράμματος είναι ο σεβασμός στους προπονητές  και η τακτική και έγκαιρη πληρωμή τους», επισημαίνει το Δ.Σ. της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και εύχεται καλές γιορτές.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης