Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Περιοδεία δημάρχου στην περιοχή της πλατείας ΙΟΛΑ

Περιοδεία δημάρχου στην περιοχή της πλατείας ΙΟΛΑ

periodeia2Στην πλατεία Ιόλα, τις οδούς Δημοκρατίας,  Βύρωνος, Λυκούργου, Πλάτωνος, Παπαρηγοπούλου, Σ. Καράγιωργα κ.α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η πρώτη από τις  περιοδείες 2017 του Δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής  στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημ. Κονταξής καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με την πλατεία Ιόλα (συντριβάνι, πράσινο, είσοδος οχημάτων), τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα κλπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.

Η επόμενη περιοδεία του δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  22/9 με αφετηρία την  Πλατεία Τσακού (οδός Βενιζέλου) στις 6:00μμ.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης