Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Νέος γραμματέας στην παράταξη «ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Νέος γραμματέας στην παράταξη «ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ZompolasΤην Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η παράταξη ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ συναντήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέματα της συνεδρίασης ήταν ο ορισμός 20μελούς επιτροπής εκλογικού αγώνα αφού η παράταξη  θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του 2019. Επίσης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες η εκλογή οργανωτικού Γραμματέα της παράταξης.

Ο επικεφαλής  της, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα, Γιάννη Μπατά «ο οποίος κατάφερε παρά πολλά στην τριών χρόνων θητεία του και έδωσε κύρος στην παράταξη μας. Προφανώς και παραμένει δίπλα μας στην πρώτη γραμμή» σημείωσε ο κ. Μουστόγιαννης.  Νέος γραμματέας εξελέγη ομόφωνα ο Νίκος Ζόμπολας.

Ο Νικόλαος Ζόμπολας είναι ασφαλιστικός πράκτορας και στατιστικός αναλυτής κινδύνων.

Φοίτησε στην Σχολή Μωραΐτη, είναι πτυχιούχος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Αναλογιστική από το City University του Λονδίνου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως Αερονόμος.

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπου χρημάτισε μέλος της επιτροπής αναπτυξιακού νόμου στον Τομέα Ανάπτυξης και συντονιστής της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης στην Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης