Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Σύσκεψη για θέματα ασφαλείας

Σύσκεψη για θέματα ασφαλείας

agia2Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής έγινε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο της  πόλης με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και συμμετοχή των διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος Αναστασίου Μαργέτη και του Τμήματος Ασφαλείας Αλέξανδορυ Μπαβέλη.  Τα θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη αφορούσαν την σημερινή εικόνα της παραβατικότητας στην Αγία Παρασκευή, με βάση την ενημέρωση και τα στοιχεία των Αστυνομικών αρχών, τρόπους για την βελτίωση της προστασίας των πολιτών όπως και την επιδίωξη ενίσχυσης του κοινού αισθήματος ασφαλείας. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τον κοινωνικό  ρόλο των έξι Αστυνομικών της Γειτονιάς, την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης των πολιτών και κυρίως των ηλικιωμένων (όπως αυτές που έχουν γίνει στα ΚΑΠΗ) για τους τρόπους αποφυγής  κλοπής ή απάτης όπως και για την βελτίωση της συνεργασίας Δήμου και Αστυνομικών αρχών.

Οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών αρχών της πόλης διαβεβαίωσαν ότι παρά τις ελλείψεις σε  προσωπικό (προσωπικό που αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο) και τις ακόμη μεγαλύτερες σε μέσα, καταβάλλεται  η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και την προστασία της περιοχής που διατηρούνται σε καλά επίπεδα (τα στατιστικά κλοπών και διαρρήξεων παραμένουν σταθερά την τελευταία 5/ετία), ενώ παράλληλα εξυπηρετούνται στο σπίτι για θέματα βεβαιώσεων, ταυτοπροσωπειών, κ.λ.π. πολίτες ανήμποροι να μετακινηθούν (τον τελευταίο χρόνο εξυπηρετήθηκαν περισσότερα από 1.800 αιτήματα πολιτών) και επιπλέον γίνονται ενημερώσεις και διαλέξεις  σε σχολεία και ΚΑΠΗ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από το δήμαρχο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Δημητρίου - Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και Κώστας Τσιαμπάς.

 

 

 

 

agia1 copy

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης