Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Β. Ζορμπάς: «Η πρότασή μας για Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων»

Β. Ζορμπάς: «Η πρότασή μας για Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων»

zorbasΗ παράταξη ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ και ο επικεφαλής της και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, θα καταθέσουν δημόσια την πρόταση-προμελέτη για την αξιοποίηση και χρήση του «Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων». 

«Η πρότασή μας,  με πολύμηνη επιμέλεια της Επιτροπής Εργασίας Υποδομών και Προγραμμάτων Αθλητισμού, στηρίζεται σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές παραδοχές. Η παρουσίαση της πρότασής μας θα γίνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Θα αναλυθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και παραδοχές καθώς και  οικονομικός προϋπολογισμός. Η πρότασή μας αυτή, θα τεθεί σε  δημόσια διαβούλευση για εύλογο χρονικό διάστημα (και με ηλεκτρονικό τρόπο), τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν μετά την πραγματοποίησή της, σε νέα παρουσίαση», λέει ο κ. Ζορμπάς για να καταλήξει:

«Καλούμε όλους τους πολίτες, όλους τους συλλόγους της πόλης μας και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας, να παρευρίσκονται στην παρουσίαση για να αξιολογήσουν την πρόταση μας, που η σταδιακή υλοποίηση της αποτελεί  όραμα μας και προεκλογική μας δέσμευση προς τους πολίτες  της πόλης μας, εφόσον μας εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης