Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Β. Ζορμπάς: «Σχεδιάζουμε το μέλλον»

Β. Ζορμπάς: «Σχεδιάζουμε το μέλλον»

zorbas copyΗ παράταξη ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ  πρόσφατα δημοσιοποίησε την δέσμευσή της ότι η πρώτη της ενέργεια αμέσως όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, εφόσον οι δημότες την εμπιστευθούν ξανά,  θα είναι η μετατροπή της πόλης  σε ψηφιακή "έξυπνη πόλη".

«Η ενέργεια αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα την απλούστευση των λειτουργιών του Δήμου, των οποίων το κόστος θα μειωθεί κάθετα και την διευκόλυνση των πολιτών, με συνέπεια την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος του Δήμου», λέει ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

«Παρ’ ότι τις προτάσεις μας αυτές είχαν επεξεργασθεί και μελετήσει οι αρμόδιες Επιτροπές Εργασίας της παράταξης, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν παραμένουμε σ΄ αυτό. Για το λόγο αυτό, ο επικεφαλής μας Βασίλης Ζορμπάς και ο Συντονιστής της Επιτροπής Εργασίας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τη Διαφάνεια, Θανάσης Μπαλάσκας, εγγράφηκαν και παρακολούθησαν ως σύνεδροι το "6ο Συνέδριο για τις Έξυπνες Πόλεις", που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο "ΔΑΪΣ", στο Μαρούσι.

Αντλήθηκαν και καταγράφηκαν νεώτερες πληροφορίες για τις εξελίξεις, που θα τις ενσωματώσουμε στο πρόγραμμά μας. Παράλληλα, σε διάλειμμα του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση-συζήτηση  του επικεφαλής μας Βασίλη Ζορμπά, του Συντονιστή της Επιτροπής Εργασίας  για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Θανάση Μπαλάσκα, του μέλους της ίδιας Επιτροπής Θοδωρή Μπουρλιάσκου και των Συντονιστών των Επιτροπών Διοίκησης και Αθλητικών Υποδομών και Προγραμμάτων Αθλητισμού, Αντώνη Νάτσικα και Βασίλη Σάρκουλα αντίστοιχα, με τον Δημήτρη Παπαστεργίου, δήμαρχο του πρωτοπόρου στα θέματα αυτά Δήμου Τρικάλων. Κατά τη συζήτηση, αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα και ανταλλάχθηκαν απόψεις. Συμφωνήθηκε και προγραμματίζεται μάλιστα, η επίσκεψη του επικεφαλής  και στελεχών μας στο Δήμο Τρικάλων, στο άμεσο μέλλον, για την επιτόπια μελέτη των ήδη λειτουργούντων, στο Δήμο αυτό, συστημάτων.

Η παράταξή μας αποδεικνύει καθημερινά, με τις προτάσεις της και τη στάση της, ότι δίνει σημασία στην ουσία και όχι στα "θεάματα" και στις εκδηλώσεις εντυπωσιασμού που τίποτε πραγματικό δεν προσφέρουν στους δημότες. Όπως έχει αποδείξει και την αποτελεσματικότητά της, με τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα 3 περίπου χρόνια που άσκησε τη διοίκηση του Δήμου».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης