Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Β. Ζορμπάς: «Η πρότασή μας για Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων»

Β. Ζορμπάς: «Η πρότασή μας για Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων»

zorbas copy copyΗ παράταξη ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ και ο επικεφαλής της και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς κατέθεσαν  στις 12 Μαρτίου δημόσια την πρόταση-προμελέτη για την αξιοποίηση και χρήση του «Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων».

Η παρουσίαση  έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής.  Η πρόταση -προμελέτη βασίζεται σε παλαιότερες διαβουλεύσεις των τελευταίων 10 χρόνων και έχει συνταχθεί με όλες τις ισχύουσες τεχνικές παραδοχές και προδιαγραφές, οι δε ήπιες κατασκευές που προβλέπονται,  είναι κοστολογημένες.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς , ανέλυσε την πρόταση και δεσμεύθηκε ότι θα μπορέσει να την πραγματοποιήσει σταδιακά, εντός μιας 5ετίας, αναφέροντας και τους τρόπους χρηματοδότησης. Η πρόταση αυτή, κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση ενός τετραμήνου, μετά το πέρας της οποίας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της. Την παρουσίαση προλόγισε και συντόνισε ο αθλητικογράφος Γιάννης Κουβόπουλος, γιος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κουβόπουλου, πρώην δημοτικού συμβούλου. Παραβρέθηκαν αθλητικοί, πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί σύλλογοι καθώς και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις και τάχθηκαν θετικά υπέρ της πρότασης- εγχειρήματος.

santa copy copyΕίναι ίσως η δεύτερη φορά, που παράταξη της μειοψηφίας καταθέτει σοβαρές προτάσεις, πολύ καιρό πριν από τις εκλογές και μάλιστα με δημόσια διαβούλευση. Η πρώτη ήταν πάλι από την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά, που λίγο καιρό πριν, είχε καταθέσει την πρόταση της για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Διαφάνεια

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης