Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Με 143 φιάλες ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος

Με 143 φιάλες ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος

ethelontiki aimodosia marousi 2 MESA amarysiaΜε 167 εθελοντές αιμοδότεςη 24η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου.

Με τη συμμετοχή 167 εθελοντών αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 24η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», συγκεντρώθηκαν 143 φιάλες αίματος για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος. Την αιμοληψία και αυτή τη φορά πραγματοποίησε κινητό συνεργείο του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.
Την διεξαγωγή της 24ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο επέβλεψε η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη.
Η κ. Λέκκα μετέφερε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη θερμές ευχαριστίες προς τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος, καθώς και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και στους εργαζόμενους στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης