Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Άρθρα - Σχόλια>Σύγχρονες όψεις

Σύγχρονες όψεις

1233Από τη στήλη ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ | Γράφει ο Άγγελος Πολύδωρος

«Κάθε καλοκαίρι η ίδια εικόνα στην πλατεία Ηρώων. Να χαιρόμαστε την υπηρεσία καθαριότητας». Μου γράφει ο φίλος μου Γιώργος Κ. που έστειλε τη φωτογραφία.

Φίλε μου Γιώργο Κ. λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά τώρα που ο δήμαρχός μας θα ξεκινήσει την εκστρατεία του για την «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» και δεν θα έχει χρόνο για το Μαρούσι, αυτή η εικόνα ίσως να χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο.

Ψυχραιμία, λοιπόν, διότι με τη ζέστη δεν θέλει και πολύ να σου ανέβει η πίεση…

Εάν πιστέψουμε τη θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη των ειδών, θα έρθει εποχή που ο άνθρωπος, τουλάχιστον το είδος που ευδοκιμεί στην Ελλάδα, θα έχει πάνω από δύο χέρια. Τουλάχιστον τέσσερα -χάριν της συμμετρίας- και μάλιστα με μακρύτερα και λεπτότερα δάκτυλα (όπως στα comics επιστημονικής φαντασίας).

Στη φωτογραφία, που έχει ληφθεί μέσα στο τρένο Κηφισιάς – Πειραιά η κυρία καταφέρνει να ισορροπεί, όρθια στη μέση του βαγονιού, πληκτρολογώντας με το δεξί της χέρι στο iphone, ενώ στο αριστερό κρατάει ένα μπουκαλάκι νερό και ένα σκεπασμένο ποτήρι με καφέ (η τελευταία μόδα του σύγχρονου Έλληνα και της σύγχρονης Ελληνίδας), του οποίου το καλαμάκι, διακρίνεται πίσω από το μπουκάλι.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης