Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Άρθρα - Σχόλια>Το νέο σήριαλ

Το νέο σήριαλ

epeaΑπό τη στήλη ΕΠΕΑΠΤΕΡΟΕΝΤΑ | Γράφει ο Άγγελος Πολύδωρος

Τι έγραφα το Σάββατο 27/1/18 σ’ αυτή τη στήλη; Ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν εισάκουσε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, ούτε και τη βούλησή του, που εκφραζόταν με χορούς και νταούλια εκείνη τη βραδιά και το μετέτρεψε σε ΝΑΙ ερμηνεύοντάς το όπως ήθελε, όλα τα μεταγενέστερα τίθενται επί αμφιβόλου βάσεως.

Δεν έπεσα έξω, λοιπόν, που έγραφα ότι δεν θα ληφθεί υπόψη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Απαξιώθηκε τελείως. Ακόμα και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ (που στηρίζουν την κυβέρνηση, έτσι;) κ. Δ. Καμμένος δήλωσε: «Η απαξίωση του μηνύματος (σ.σ. από το συλλαλητήριο) σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς». Και συμπλήρωσε: «…Δεν έχει τόση σημασία αν ήταν 300.000 ή 500.000 ή 600.000 ο κόσμος στο Σύνταγμα, σημασία είχε το μήνυμα… 140.000 πάντως δεν ήταν, και αυτό κάνει ρεζίλι αυτόν που το έβγαλε χωρίς λόγο και ως μη όφειλε».

Απαξιώθηκε και από τη σβησμένη ώρα στο βίντεο από το ελικόπτερο της Αστυνομίας, που ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι τραβήχτηκε στις 14:55. Ερωτηθείς δε, γιατί η ώρα ήταν σβησμένη, δήλωσε απλά «Το βίντεο δείχνει την ώρα της μεγαλύτερης παρουσίας στο Σύνταγμα. Και η ημερομηνία του βίντεο ήταν 1η Ιανουαρίου, αλλά προφανώς η συγκέντρωση δεν έγινε 1η Ιανουαρίου» και «εάν υπήρχε ένα εκατομμύριο κόσμος, τότε αυτός θα έφθανε μέχρι τους Αμπελόκηπους». Ωραία εκτίμηση.

Εγώ έχω και άλλη. Αν ήταν 140.000 μόνον, θα ήταν όσο δύο φορές γεμάτο το Στάδιο ΟΑΚΑ. Που οι 70.000 το αδειάζουν σε πέντε λεπτά, άντε σε δέκα αν ήσαν 140.000. Αλλά με τι ασχολούμαι τώρα; Είναι δυνατό να ασχολούμαστε με τον «κυρίαρχο λαό», που όπως έλεγε και ο πρωθυπουργός πριν αναλάβει την εξουσία, «είναι σοφός και έχει πάντα δίκιο». Τώρα παίζει NOVARTIS.

Με υπόθεση που ξεκίνησε το 2016 και για την οποία ο τρίτος «προστατευόμενος» μάρτυς εξεταζόταν, ενώ απ’ έξω ο λαός φώναζε «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Μια υπόθεση που τα έχει όλα: Διαφθορά, μίζες, εμπλεκόμενους υπάλληλους, αξιωματούχους, πολιτικούς, πρώην πρωθυπουργούς, από τους οποίους κινδυνεύει η ζωή των τριών μαρτύρων γι’ αυτό και «προστατευόμενοι». Που σημαίνει: με αλλαγμένα ονόματα, πλαστική στα πρόσωπά τους, που θα φύγουν οικογενειακώς να μείνουν σε άλλη πόλη, μη σου πω και χώρα, όπως στο σινεμά.

Σούπερ σενάριο, που θα καλύψει τα δελτία των οκτώ, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει το Σκοπιανό. Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεθεί και κάποιος ένοχος. Όπως βρέθηκε ο Τσοχατζόπουλος… Ξεχάστε τα πυρομαχικά που θα πωλούσε ο κ. Καμμένος. Ξεχάστε τις δηλώσεις Εφορίας που έρχονται, ξεχάστε τα δάνεια που τρέχουν, τις κατασχέσεις, τους χαμηλούς μισθούς και τις αναξιοπρεπείς συντάξεις, την ανεργία των νέων. Ξεχάστε τα όλα…. Τώρα παίζει νέο σήριαλ. Όλοι στους καναπέδες. Πάλι.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης