Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>«Τι αποφασίσατε για τα αποθεματικά σας»;

«Τι αποφασίσατε για τα αποθεματικά σας»;

apothematikaΤην άμεση αποστολή των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων όλων των Δήμων της χώρας σχετικά με τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος ζητά με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι η γνωστοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί θα συμβάλουν στην προσπάθεια του καλύτερου συντονισμού των επόμενων  ενεργειών της ΚΕΔΕ.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής προς τους δημάρχους:

​«Όπως γνωρίζετε, με σχετικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επανήλθε στο προσκήνιο η απαίτηση της Κυβέρνησης να μεταφέρουμε τα αποθεματικά των Δήμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

​Γνωρίζετε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με απόφασή του επικαιροποίησε την προηγούμενη σχετική απόφαση Συνεδρίου μας, αρνούμενο την υποχρεωτική μεταφορά των όποιων αποθεματικών μας.

​Ήδη αρκετοί συνάδελφοι αποστέλλουν στην ΚΕΔΕ τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων  με τις οποίες ομόφωνα μέχρι στιγμής αποδέχονται την πρότασή μας.

​Προκειμένου να γνωρίσουμε τις απόψεις όλων σας, έτσι ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας στη συνέχεια, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας αποστείλετε όλοι τις σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών σας Συμβουλίων το συντομότερο δυνατό».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης