Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Κιβωτός του Κόσμου για μητέρες και παιδιά

Κιβωτός του Κόσμου για μητέρες και παιδιά

kivotos aftodioikisiΣτα εγκαίνια του κέντρου φιλοξενίας μητέρων με τα παιδιά τους, έργο που υλοποιήθηκε από την Κιβωτό του Κόσμου εμπνευσμένο από τον ιδρυτή της Πατέρα Αντώνιο, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος, ενώ παραβρέθηκε ο πρωτοσύγγελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα προσφέρει ασφάλεια σε κακοποιημένες και άγαμες γυναίκες και παιδιά, ενώ θα απολαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες υποστήριξης, απαραίτητες για την ομαλή ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο. 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ προχώρησε σε δηλώσεις συγχαίροντας προσωπικά τον Πατέρα Αντώνιο για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Επιπλέον, σημείωσε ότι το έργο της Κιβωτού «στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι η επιμονή και η αγάπη για το συνάδελφο μπορεί να αποδώσει καρπούς», ενώ για τον Πατέρα Αντώνιο επισήμανε ότι «το έργο του είναι αξιοθαύμαστο και οφείλουμε να το στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε». Τέλος, δήλωσε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι υποστηρικτής τέτοιων προσπαθειών και κάθε πρωτοβουλίας που έχει ως στόχο την προστασία και την έμπρακτη υποστήριξη παιδιών που βιώνουν τη σκληρή πλευρά της ζωής».

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης