Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Στην εκδήλωση στη Ακρόπολη για την απελευθέρωση της Αθήνας

Στην εκδήλωση στη Ακρόπολη για την απελευθέρωση της Αθήνας

patoulis akropoli ekdilwsi amarysiaΟ πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας που πραγματοποιήθηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Η τελετή αποτέλεσε μέρος σειράς εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων τιμώντας την επέτειο της 12ης Οκτωβρίου του 1944, ημέρας απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής: «Σήμερα είναι ημέρα μνήμης, σεβασμού και τιμής σε όλους όσοι αγωνίστηκαν με κόστος ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για να είναι η Αθήνα μας ελεύθερη. Είναι ημέρα που πρέπει να εκπέμψουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας πως η χώρα, παρά τις δυσκολίες, θα τα καταφέρει. Παράλληλα είναι μία ευκαιρία να δώσουμε σε όλους όσους υιοθετούν φασιστικές αντιλήψεις και καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό μία αποστομωτική απάντηση ότι στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους φαινόμενα.

Στην Αθήνα μας, το λίκνο του πολιτισμού, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ο καλύτερος φόρος τιμής για όλους όσοι αγωνίστηκαν, είναι να εργαστούμε όλοι μαζί για να πάρει η πρωτεύουσα της χώρας τη θέση που της αξίζει σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης