Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Κάλεσμα ΚΕΔΕ κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Κάλεσμα ΚΕΔΕ κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

KEDE MESA amarysia copy copy copy copy copy copy copy copyΤην ανάγκη να συμμετάσχει ενεργά η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην προστασία των παιδιών από την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση, επισημαίνει η ΚΕΔΕ στους Δήμους της χώρας.

Ειδικότερα, με επιστολή του προς όλους τους δημάρχους της Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης τους προτρέπει να προσυπογράψουν ηλεκτρονικά τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των παιδιών ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση και τη σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως επισημαίνει «είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης σε ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στις σύγχρονες κοινωνίες μας».

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της επιστολής

«Αγαπητέ Συνάδελφε,

Όπως γνωρίζεις, η ΚΕΔΕ θα πραγματοποιήσει το Ετήσιο Τακτικό της Συνέδριο στα Ιωάννινα από τις 30 Νοεμβρίου 2017 μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2017.

 Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν και θα αναλυθούν για τα φλέγοντα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπάρχουν και θέματα ανθρώπινης αξίας και ηθικής τα οποία πρέπει να μας απασχολούν και να δίνουμε την πρέπουσα σημασία και προτεραιότητα.

 Ένα πολύ σημαντικό θέμα που άπτεται των αξιών της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας είναι και η καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας κατά των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτό, επισυνάπτεται Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Προστασία των Παιδιών ενάντια στη Σεξουαλική Εκμετάλλευση και τη Σεξουαλική Κακοποίηση, με την προτροπή της προσυπογραφής ηλεκτρονικά στο παρακάτω link: (http://www.congress-pact1in5.eu/en/inscription.html).

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή σου, για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στις σύγχρονες κοινωνίες μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης