Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ

Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ

patoulis presvis katarΔείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ Abdulaziz Ali Al – Naama είχε ο Pρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας και κυρίως σε θέματα τοπικής ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο Γ. Πατούλης έκανε εκτενή αναφορά στο όραμα του για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού, όπου διαπίστωσε από τον πρέσβη μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα ο Γ. Πατούλης προσεκλήθη προσωπικά να επισκεφτεί το Κατάρ όπου θα έχει επαφές με Καταριανούς Αξιωματούχους και θα συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Συνέδρια.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον πρέσβη του Κατάρ για την εποικοδομητική συνεργασία και παραγωγική συζήτηση και τόνισε ότι «οι δυο λαοί ενώνονται εδώ και χρόνια από αμοιβαία αισθήματα φιλίας και συνεργασίας και αυτή την παρακαταθήκη οφείλουμε να την αναπτύξουμε».

Στην συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, παραβρέθηκαν ο Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας Ηamed Al Marwani και ο γ.γ. του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Διδασκάλου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης