Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>«Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της Λ. Κύμης»

«Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της Λ. Κύμης»

karameros KymisΑπελευθερώνεται, με ειδική πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, η επέκταση και ολοκλήρωση της λεωφόρου Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «η ολοκλήρωσή της λεωφόρου αποτελούσε προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, με τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο να θέτει το ζήτημα στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών σε σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής».

Ο αντιπεριφερειάρχης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την θετική αυτή εξέλιξη δήλωσε σχετικά: «Το έργο αποτελεί βασική ανάγκη για την βόρεια Αθήνα και πρέπει να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον. Η ολοκλήρωσή του πρόκειται να τερματίσει την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας και να μειώσει διάσπαρτους κυκλοφοριακούς φόρτους ανακουφίζοντας και αναβαθμίζοντας περιοχές όπως το Μαρούσι, το Ηράκλειο, τη Νέα Ιωνία το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, τη Φιλοθέη, τη Μεταμόρφωση, την Λυκόβρυση και την Πεύκη. Ως Περιφερειακή Αρχή ζητήσαμε την προώθηση του έργου από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, συναντήσαμε «ευήκοα ώτα» και ακολούθησε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Δέδε. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε σήμερα, ότι το έργο μπορεί πλέον να προχωρήσει. Θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξή του ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης