Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Στην ετήσια βράβευση των Ελλήνων αθλητών

Στην ετήσια βράβευση των Ελλήνων αθλητών

vraveusi copyΣε μία λαμπρή Τελετή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου βράβευσε τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές που διακρίθηκαν το 2017.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης βράβευσε την Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία έως 62 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κάτω των 21 ετών. Η Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία έχει προπονητή της το Θεόδωρο Ζηνέλη, έχει αναδειχθεί και 3η νικήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την «έμπρακτη, αμέριστη και συνεχή στήριξή του στον Αθλητισμό της χώρας και κυρίως στις αθλήτριες και τους αθλητές».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 9 Ιανουαρίου, απονεμήθηκε για πρώτη φορά το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» που θέσπισε η ΕΟΕ, για να τιμήσει κορυφαίους παράγοντες που έχουν προσφέρει εθελοντικά έργο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.  Δόθηκε, επίσης, το έπαθλο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με  τίτλο «Sport Beyond Βorders», μετά από πρόταση της ΕΟΕ, στο Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, για όλα όσα έχει προσφέρει για την αντιμετώπιση και διαχείριση του προσφυγικού θέματος στη Λέσβο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής ζήτησε από τους επιφανείς οικονομικά επιχειρηματίες να στηρίξουν το πρόγραμμα “Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο. Όπως πρότεινε τα χρήματα της «υιοθεσίας» θα τα λαμβάνουν απευθείας οι αθλητές.

Στην τελετή βραβεύσεων παρέστησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή, Γιώργος Μαυρωτάς, Ιωάννης Σαρίδης, ο γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Γ. Γ. της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Μανώλης Κατσιαδάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Γιώργος Ανδρεάδης, ο πρόεδρος της Φιλίππου Ένωσης Γιώργος Βαρδινογιάννης, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ και πολλές προσωπικότητες από τον αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης