Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Πίτα με «γεύση» υποψηφιότητας για «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά»

Πίτα με «γεύση» υποψηφιότητας για «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά»

prosklisi MESAΣε λίγη ώρα (17:30), ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» κόβει την πίτα του, η οποία αναμένεται να έχει «γεύση» υποψηφιότητας του Γ. Πατούλη για την δημαρχία.

Σύμφωνα με τον Όμιλο «η σχετική εκδήλωση σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου να καταστεί η Αθήνα σημείο παγκόσμιας αναφοράς», με τον πρόεδρο Γ. Πατούλη να τονίζει: «Το 2018 εντατικοποιούμε τις προσπάθειες μας. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για να  καταστήσουμε την Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, σημείο παγκόσμιας αναφοράς και ακτινοβολίας».

Οι φήμες ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου θα ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή του να μετεξελίξει τον Όμιλο σε συνδυασμό, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον ίδιο, έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας τις τελευταίες ημέρες και όσα θα ειπωθούν στην κοπή της πίτας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» τον Ιούλιο του 2017, ξεκίνησε στην Αθήνα μια συλλογική προσπάθεια, που, σύμφωνα με τους ιδρυτές του, έθεσε ως στόχο:

«- Να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Πρωτεύουσα της χώρας  και τους κατοίκους της, χωρίς υπερβολή αλλά και χωρίς ωραιοποίηση της σημερινής πραγματικότητας.

- Να δώσει λόγο και βήμα στους πολίτες της Αθήνας,  ώστε να ακουστεί επιτέλους η φωνή τους.

- Να δημιουργήσει μια πλατιά κοινωνική συμμαχία με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις ιδέες και τη δημιουργικότητα των πολιτών της Αθήνας, προκειμένου να διαμορφώσουμε καινοτόμες προτάσεις και να σχεδιάσουμε λύσεις,  που θα απαντούν στις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες  της πόλης.

Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχουν αναληφθεί μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις. Τα στελέχη του Ομίλου ήρθαν σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες, άκουσαν τις απόψεις τους και κατέθεσαν προτάσεις που αφορούν την Αθήνα».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης