Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>H Περιφέρεια Αττικής στην 5η FOOD EXPO 2018

H Περιφέρεια Αττικής στην 5η FOOD EXPO 2018

expoΣτην 5η διεθνή έκθεση FOOD EXPO 2018, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε από 10 - 12 Μαρτίου 2018 και συγκέντρωσε πάνω από 72.000 επισκέπτες, μετείχε η Περιφέρεια Αττικής. Η συμμετοχή της συνέβαλε στην προβολή των τοπικών προϊόντων σε ένα ευρύ κοινό εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην προώθηση καινοτόμων προϊόντων που εκτέθηκαν στο περίπτερό της, καθώς και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Αττική.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Αττικής επιδότησε με 60% τη συμμετοχή 20 εκθετών - επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών με επώνυμα και ποιοτικά αγροτοδιατροφικά προϊόντα από διάφορα μέρη της Αττικής. Λάδι, κρασί, τυροκομικά, μέλι, κελυφωτό φιστίκι, μπαχαρικά, σάλτσες, αυγά είναι μερικά από τα πλέον αντιπροσωπευτικά προϊόντα που περιλαμβάνονταν στο καλάθι της και παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Σημειώνεται ότι οι εκθέτες της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό εμπορικών συναντήσεων (b2b) τόσο με επισκέπτες της έκθεσης όσο και με hosted buyers που φιλοξένησε η διοργανώτρια εταιρεία, μέσω της ειδικής πλατφόρμας που παρείχε η έκθεση.

Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στη διοργάνωση επιμελήθηκε το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής, με τη συνεργασία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φαρμάκη Ταξιάρχη και της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας της Περιφέρειας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης