Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αυτοκίνηση>YOKOHAMA ADVAN Neova AD08-R: Το πιο γρήγορο ελαστικό στον κόσμο!

YOKOHAMA ADVAN Neova AD08-R: Το πιο γρήγορο ελαστικό στον κόσμο!

yokohama amarysiaΣχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στο έπακρο τόσο στις απαιτήσεις του οδηγού, όσο και του αυτοκινήτου, τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ προσφέρουν απόλυτη οδηγική ασφάλεια, εξαιρετικό χειρισμό και υψηλή πρόσφυση.

Το ADVAN Neova AD08-R  της ΥΟΚΟΗΑΜΑ “γεννήθηκε” στην πίστα, “μεγάλωσε” στο δρόμο και εκτιμήθηκε από τους πιο απαιτητικούς οδηγούς στον κόσμο. Χάρη στο προηγμένο σύνθετο πέλμα του που έχει σχεδιαστεί από τους κορυφαίους μηχανικούς του κλάδου, το ADVAN Neova AD08-R  είναι το γρηγορότερο ελαστικό δρόμου στην Υφήλιο!

Κατασκευασμένο με τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης, το ADVAN Neova AD08-R  παρέχει υψηλή πρόσφυση για πρωτοφανείς επιδόσεις, τόσο σε υγρές, όσο και σε στεγνές συνθήκες, ενώ παράλληλα αξιοσημείωτη είναι η αντίστασή του στην φθορά. Οι αυλακώσεις του πέλματος είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε το ελαστικό να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή με το δρόμο, για μέγιστη οδηγική απόδοση.

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε 120 χώρες. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών.

Το ADVAN Neova AD08-R έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημης αντιπροσωπείας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ από το 1957.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης