Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αυτοκίνηση>PEUGEOT: Έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του Service

PEUGEOT: Έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του Service

peugeot photo Η ελληνική αντιπροσωπεία της PEUGEOT ανακοινώνει μία νέα προσφορά παρέχοντας με ένα απλό κλικ 30% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης του αυτοκινήτου σας!

Ως εταιρεία-μέλος του Ομίλου Συγγελίδη η ελληνική αντιπροσωπεία επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες και ιδιοκτήτες μοντέλων PEUGEOT προσφέροντας μια ασυναγώνιστη έκπτωση στο πλαίσιο της παροχής υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών. 

Κλείστε  σήμερα κιόλας το Service του Peugeot σας μέσω της ηλεκτρονικής  υπηρεσίας   Online ραντεβού και κερδίστε 30% έκπτωση στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

 

Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, η Peugeot παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και στέκεται πάντοτε στο πλευρό του οδηγού που επιλέγει ένα μοντέλο της μάρκας προσφέροντας οικονομικές και δελεαστικές λύσεις σε κάθε επίπεδο. Η συντήρηση του

αυτοκινήτου σας πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot, ενώ τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης.

Online ραντεβού: http://servicebooking.peugeot.gr/dealerlocator.aspx?o=cpp&p=i&c=el-GR

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2017, δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις καθώς και με τα προγράμματα Service Go και Ecoexpert και  αφορά τα ανταλλακτικά του service όπως  αυτά αναγράφονται στον οδηγό συντήρησης του κατασκευαστή για το κάθε μοντέλο PEUGEOT.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης