Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αυτοκίνηση>Το Mitsubishi Eclipse Cross απέσπασε 5 αστέρια του EURO NCAP

Το Mitsubishi Eclipse Cross απέσπασε 5 αστέρια του EURO NCAP

Mitsubishi ECLIPSE 2017 297%  για την προστασία Ενηλίκων - 80%  για την προστασία Πεζών

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε ότι το νέο Eclipse Cross SUV Coupe πέρασε το τεστ ασφάλειας του 2017 Euro NCAP με κορυφαία επίδοση που του εξασφάλισε πέντε αστέρια.

Με την ασφάλεια να αποτελεί ένα από τα ισχυρά ατού  του, το Eclipse Cross συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία των ‘Small Off-roader’, με σκορ 97% για την Προστασία Ενηλίκων Επιβατών και 80% για την Προστασία των Πεζών.

Επιπλέον, το σύστημα ‘Forward Collision Mitigation’ του νέου SUV Coupe έδειξε τις άριστες δυνατότητές του στην αποφυγή ή μείωση των επιπτώσεων μιας σύγκρουσης σε όλα τα σενάρια δοκιμών και με όλες τις ταχύτητες.

Συνολικά, το Eclipse Cross βαθμολογήθηκε με άριστα σε πολλές από τις δοκιμές του Euro NCAP, εξασφαλίζοντας μία κορυφαία συνολική επίδοση και πεντάστερη κατάταξη.

Το πρώτο μιας νέας γενιάς οχημάτων της Mitsubishi Motors, το Eclipse Cross συνδυάζει σύγχρονη εμφάνιση με την διάσημη πλέον τεχνογνωσία της εταιρίας στους τομείς SUV & 4WD. Η MMC ξεκίνησε  την αποστολή του νέου Eclipse Cross compact SUV στην Ευρώπη, στις 3 Οκτωβρίου 2017. Θα διατίθεται τελικά σε περίπου 80 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, Β. Αμερικής και Ιαπωνίας. Περίπου 50.000 μονάδες προγραμματίζεται να διατεθούν προς πώληση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους (Λήξη 30 Μαρτίου, 2018).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Eclipse Cross, μπορείτε  να ανατρέξετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.mitsubishi-motors.com/en/showroom/eclipse_cross/

Σχετικά με το Eclipse Cross

Με αμάξωμα Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) της Mitsubishi Motors, 7 αερόσακους SRS και ζώνες ασφαλείς σχεδιασμένες για την προστασία των επιβατών, το Eclipse Cross παρέχει κορυφαία ασφάλεια και απαράμιλλο στυλ. Το Eclipse Cross διαθέτει το προηγμένο σύστημα S-AWC (Super All Wheel Control) της Mitsubishi Motor, που χρησιμοποιεί πέδηση για έλεγχο της κατανομής ροπής στους αριστερούς και δεξιούς τροχούς με σκοπό τη βελτιωμένη ευστάθεια και οδική συμπεριφορά. Το εμπρός τμήμα του SUV Coupe παρέχει υψηλή απόσβεση και σε συνδυασμό με τους χώρους ασφάλειας κάτω από το καπό εξασφαλίζεται μεγαλύτερη προστασία στις συγκρούσεις.

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης