Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αυτοκίνηση>Jeep Compass 2.0 diesel

Jeep Compass 2.0 diesel

jeep amarysiaMε κάθε ευκαιρία, ο Όμιλος Συγγελίδη καμαρώνει για τα επιτεύγματα της παραδοσιακής μάρκας με την ιστορία των 76 ολόκληρων χρόνων! Η αλήθεια είναι ότι οι πωλήσεις στην ελληνική αγορά ήταν αξιοθαύμαστα υψηλές, από τότε που στο τιμόνι της εταιρείας  βρέθηκε ο Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, ένα στέλεχος της «σιδερένιας γενιάς, που διέθετε την ίδια άνεση στο γραφείο, στους dealers και στα εργοστάσια, παρέα με τους δημιουργούς των μοντέλων! Ο τρέχων απολογισμός δικαιώνει την αισιοδοξία του!

Η αμερικανική εταιρεία διανύει την καλύτερη φάση στην ιστορία τηςκάτι που υπογραμμίζει και η παρουσίαση του Compass, το οποίο τοποθετείται στην κατηγορία των C-SUVs, που αναμένεται να αυξηθεί κατά 20% παγκοσμίως μέχρι το 2020, φτάνοντας τις 7,5 εκατομμύρια μονάδες. Έτσι, τα 1,4 εκατ. Jeep που πουλήθηκαν το 2016, σηματοδοτούν την 7η συνεχόμενη χρονιά αύξησης πωλήσεων και το πέμπτο συνεχόμενο ετήσιο ρεκόρ πωλήσεων, με ρεαλιστικό πια τον στόχο των 2 εκατ. μονάδων για το 2020! Και στην ελληνική αγορά ισχύει κάτι ανάλογο, με τα SUV να κερδίζουν μερίδιο και την Jeep να κατέχει προνομιακή θέση.

Με την παρουσίαση του Compass, η Jeep ολοκληρώνει την παρουσία της στην κατηγορία SUV, συμπληρώνοντας το Renegade και το Cherokee. Το νέο μοντέλο κληρονομεί απολύτως τις κλασικές ικανότητες εκτός δρόμου κίνησης της Jeep, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφαλή και άνετη καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης.  Το Jeep Compass  χαρακτηρίζεται από την ξεχωριστή αισθητική της σχεδίασής του, με ιδανική αναλογία γυάλινων επιφανειών. Διατηρεί τα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως την μάσκα με τις 7 γρίλιες και τους τραπεζοειδείς θόλους των τροχών, με ελαφρά ανανέωση  της μάσκας, με χρώμιο σε ενθέσεις μαύρου γυαλιστερού χρώματος. Οι προβολείς ενσωματώνουν τα LED φώτα ημέρας και είναι πλαισιωμένοι από μαύρο περίγραμμα. Την όμορφη εικόνα συμπληρώνουν τα φουσκωμένα φτερά, και οι προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό, η τραπεζοειδής κεντρική κονσόλα –χαρακτηριστικό γνώρισμα των Jeep- αντλεί έμπνευση από το άνοιγμα των φτερών του αετού, ενώ διατίθεται σε χρωματισμούς και υλικά που ξεχωρίζουν. Ο πίνακας οργάνων είναι ειδικά μελετημένος και σχεδιασμένος και ενσωματώνει μία οθόνη LED 3,5 ή 7 ιντσών ανάμεσα στα αναλογικά όργανα. Η καμπίνα είναι πολύ άνετη, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα έως  438 λίτρα.

Ποικιλία

Από πλευράς κινητήρων, το Compass ακολουθεί το Renegade, με δύο πετρελαιοκινητήρες και τρεις εκδόσεις ιπποδύναμης και δύο βενζινοκινητήρες με ανάλογες ιπποδυνάμεις. Διαθέσιμα είναι το χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων, με τη μετάδοση κίνησης να γίνεται στους εμπρός τροχούς ή και στους τέσσερις. Το αυτοκίνητο της δοκιμής μας ήταν εξοπλισμένο με τον δίλιτρο MultiJet II με τους 170 ίππους και  το 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το εξαιρετικό προϊόν της ZF προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων η καλύτερη απόκριση στις εντολές του οδηγού και η ομαλή παροχή της ισχύος.

Υοχρεωτικά πρέπει να αναφερθούμε ξανά στο μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της  Jeep, αφού δίπλα μας στο Μαρούσι βρίσκεται η καθετοποιημένη μονάδα της Autoone, που εγγυάται τις καλύτερες συμβουλές για την αγορά νέου αυτοκινήτου, αλλά και μοναδικό service από το έμπειρο προσωπικό!

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης