Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αυτοκίνηση>H καινοτομία των ελαστικών KUMHO αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη

H καινοτομία των ελαστικών KUMHO αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη

LastixaΤα ελαστικά της εταιρείας KUMHO έχουν τύχει μεγάλης αναγνώρισης τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς  έχουν τιμηθεί με μία σειρά βραβείων σχεδίασης. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν με τα τρία παγκοσμίως μεγαλύτερα βραβεία σχεδίασης –Red Dot Award (Γερμανία), iF InternationalForum Design (Γερμανία), και International Design Excellence Awards (ΗΠΑ). Στη συγκομιδή προστέθηκαν οι διακρίσεις Good Design (Ιαπωνία), Good Design(Κορέα) και Green Good Design (ΗΠΑ), διαμορφώνοντας μία πολύ επιτυχημένη χρονιά.

Στις καινοτομίες των τελευταίων ετών περιλαμβάνονται: 15 σειρές ελαστικών, ελαστικά 32 ιντσών για SUV, χάραξη πέλματος με λέιζερ, έγχρωμα ελαστικά, ακόμα και αρωματικά ελαστικά. Η εταιρία ήταν η πρώτη που πιστοποιήθηκε μεNordic Swan Eco-Label.

Ο σχεδιασμός πρωτοτύπων ελαστικών για παγκόσμιους κατασκευαστές έχει αποφέρει αξιοσημείωτα προϊόντα όπως: Το εξαιρετικά χαμηλού προφίλ ελαστικό ‘Maxplo’ που αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες και το ‘Smasher’, που διαθέτει πλάκες αναρρόφησης και τακούνια πέλματος που θυμίζουν ακονιστήρια.

Η φιλοσοφία Kumho ‘Maxplo

Ανάμεσα στα εξειδικευμένα ελαστικά OE που προέχονται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι το ECSTA V720 το οποίο τοποθετείται στάνταρ το συναρπαστικό Dodge Viper ACR645bhp. Επίσης, το ECSTA V70A με το οποίο τρέχουν όλα τα μονοθέσια BAC Monos και χρησιμοποιούσαν όλα τα 2000 MK2 Mini John CooperWorks GP.

Οικολογικά διαπιστευτήρια

Τα ελαστικά Kumho KH27 Ecowing ES01– επιλέχθηκαν ειδικά για τη χαμηλή αντίσταση κύλισης και το ελάχιστο επίπεδο θορύβου, έχοντας λάβει κορυφαία βαθμολογία στους τομείς αυτούς σε μία δοκιμή ελαστικών ADAC. Ακόμα πιο πρόσφατες προθήκες στην ‘πράσινη’ σειρά του Kumho είναι το βραβευμένο EcoSense SE11 και το WattruN VS31 που διατίθεται τώρα σε δύο διαστάσεις – και οι δύο χαράξεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των οικολογικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης