Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Επικαιρότητα>«Δεν έχει όρια η χυδαιότητα της ΝΔ»

«Δεν έχει όρια η χυδαιότητα της ΝΔ»

spirtzisΆμεση ήταν η απάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στις κατηγορίες της ΝΔ για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στην διοίκηση του ΟΑΣΘ, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για στέλεχος «με μακρά εμπειρία στα οικονομικά και αγώνες για την κοινωνία και τη δημοκρατία», που θα προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του, ενώ επιτέθηκε κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας πως «δεν έχει όρια η χυδαιότητα της». Συγκεκριμένα, στην δήλωσή του αναφέρει:

«Ας το καταλάβουν μια και καλή στη ΝΔ, που  κόπτονται να διατηρήσουν τα προνόμια των χαϊδεμένων παιδιών τους στον ΟΑΣΘ

Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική επιλογή και κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και τοποθετήθηκε εκεί ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά.

Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς αγώνες για την κοινωνία και τη Δημοκρατία στον τόπο,  και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ, θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.

Οι χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της δεν θα ακυρώσουν σε καμία περίπτωση την  απόφαση της κυβέρνησης, να καθαρίσει τη δυσωδία δεκαετιών ώστε να μάθει ο Ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί  χρόνια ολόκληρα, για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της.

Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση της.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης