Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Επικαιρότητα>Εισβολή του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

rouvikonas amarysiaΤο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο πλειστηριάζει πρώτες κατοικίες

Μέλη της αντιεξουσιαστικής oμάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν, λίγο μετά τις 10:00, σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Θεμιστοκλέους και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές.

Στην ανάρτηση του «Ρουβίκωνα» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή παρέμβαση έγινε επειδή το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο πλειστηριάζει πρώτες κατοικίες.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν σήμερα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια προκάλεσαν ζημιές σε ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν πως πραγματοποίησαν παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη που πλειστηριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank» και πως περιέλουσαν με αλατόνερο ηλεκτρικές συσκευές, «τόσο για πολιτικούς όσο και για επιχειρησιακούς λόγους».

«Σε μια χώρα με 20.000 άστεγους και 400.000 άδεια σπίτια, οι ντόπιοι κρατικοί μηχανισμοί, υπό τις εντολές τις Ε.Ε επιχειρούν μια λυσσαλέα αναβάθμιση αυτών των δύο αριθμών προκειμένου να καλυφθούν οι όροι που θέτει το ΔΝΤ. Εμείς το κάνουμε ξεκάθαρο όσο ποτέ: Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι θεωρούν πως θα τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τις δικές του οικονομικές ανάγκες πάνω από τη δική μας ανάγκη για στέγη και ζωή», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στη μακροσκελή τους ανακοίνωση.

Πηγή: www.news.gr

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης