Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Γεύση

salataparadeisos350Πηγή: http://www.allyou.gr/ Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής Ελευθερία Αλιφιεράκη μας προτείνει... Υλικά: Για 4 άτομα 1 λόλα πράσινη 1 iceberg 1 μήλο αρωματικό (όποια ποικιλία σας αρέσει) 1 αχλάδι φέτελ ή 2 κρυστάλλια 5-6 φράουλες αν είναι η εποχή τους 1 ροδάκινο αν είναι η εποχή του 1 μάνγκο ώριμο 1 αβοκάντο ώριμο για φάγωμα * όποιο φρούτο μας αρέσει μπορεί να προστεθεί σε αυτή τη σαλάτα Για…
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 11:02

Χυμός καρότο - ρόδι με τζίντζερ

allyou carrotandginger big amarysia.grΠηγή: www.allyou.grwww.allyou.gr Πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, αυτός ο χυμός υπόσχεται να κάνει την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή! Υλικά για 1 μερίδα • 2 πορτοκάλια, καθαρισμένα • 1 κομματάκι τζίντζερ, καθαρισμένο • 1 καρότο, καθαρισμένος • 1/2 ρόδι, καθαρισμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε όλα τα υλικά και χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. 2. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ποτήρι και σερβίρετε με λίγο πορτοκάλι. tip…
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 10:59

Στην κουζίνα με τον Botrini

Tagliolini amarysia.grΚάθε εβδομάδα, ο πολυβραβευμένος chef Ector Botrini μαγειρεύει μαζί μας, δικές του συνταγές. Σήμερα τρώμε «Tagliolini με σολομό καπνιστό». TAGLIOLINI ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΥΛΙΚΑ • 300 γρ. tagliolini • 200 γρ. σολομό καπνιστό • 100 γρ. κρέμα γάλακτος • 200 γρ. ζωμό λαχανικών • 1 εσαλότ ψιλοκομμένο • 20 γρ. βούτυρο • 80 γρ. λευκό κρασί • 1 σφηνάκι βότκα • ξύσμα από 1 λεμόνι • 1 κ.σ. σχοινόπρασο ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 10:46

Πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας

allyou tomatojam big222www.allyou.gr Μια αλμυρή μαρμελάδα, διαφορετική από τις άλλες, έρχεται να δώσει νέα γεύση στο ψωμί, το κοτόπουλο και το σαγανάκι σας! Υλικά για 1 μεσαίο βάζο • 15 ντομάτες ποικιλίας Roma, χωρίς τους σπόρους τους και κομμένες στη μέση • 1/2 φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο • 1 κ.σ. + 2 κ.γ. βαλσάμικο ξίδι • 2 κ.σ. + 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη • 1 1/2 κ.γ. αλάτι…
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 10:41

Στην κουζίνα με τον Botrini

f1222Κάθε εβδομάδα, ο πολυβραβευμένος chef Ector Botrini μαγειρεύει μαζί μας, δικές του συνταγές. Σήμερα τρώμε «φιλέ μινιόν με σως ροκφόρ». FILLET MIGNON ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΟΚΦΟΡ ΥΛΙΚΑ • 1 φιλέτο μοσχαριού (400 γρ.) • 100 γρ. τυρί ροκφόρ • 120 γρ. κρέμα γάλακτος • 45 γρ. βούτυρο • 1 σφηνάκι κονιάκ • Αλάτι • Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες χοντρές περίπου 5 εκ. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το…
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 11:31

Δια χειρός Χρυσούλας...

received 102074877681451302222Δοκιμάσαμε πρωινό από τα χεράκια της και ξετρελαθήκαμε! Αυτό όμως, που μας… πήρε το μυαλό ήταν το ραβανί της. Με αυτή τη συνταγή λοιπόν, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με την Χρυσούλα Παπαλέξη, ιδιοκτήτρια και μαγείρισσα του φημισμένου (για τη φιλοξενία και το πρωινό του) ξενοδοχείου «Γανυμήδης» στο Γαλαξίδι. Καλή γλυκιά μας αρχή με ραβανί! Ραβανί Γαλαξιδιώτικο ΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό ρύζι γλασέ 2 κιλά ζάχαρη 1 βανίλια ¾ ποτήρια…
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 11:26

"Chicken Pie"... αλά Botrini

Botrini new monimi2222Κάθε εβδομάδα, ο πολυβραβευμένος chef Ector Botrini μαγειρεύει μαζί μας, δικές του συνταγές. Σήμερα ο Botrini μάς μυεί στα μυστικά της (δικής του) κοτόπιτας. «Υπάρχει τέλεια συνταγή; Προσωπικά νομίζω ότι δεν υπάρχει τέλεια συνταγή. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι αν ο Θεός ήταν μάγειρας, θα ήταν ο καλύτερος του κόσμου με τόσα υλικά που μας έδωσε. Το σίγουρο είναι ότι η μαγειρική από τότε που γεννήθηκε…
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 11:19

Criollo o authentic patisserie προορισμός

0127 2111Hρθε και έμεινε στην καρδιά μας! Ήτανε 25 Φεβρουαρίου, έναν χρόνο πριν, όταν ο ταλαντούχος Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας & το Δειπνοσοφιστήριον Catering εγκαινίαζαν το ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά. Ένας χρόνος κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι μας ξεκλέβαμε λίγο χρόνο για να απολαύσουμε τις γευστικές δημιουργίες του Criollo, ή να προμηθευτούμε τα αγαπημένα μας γλυκά για τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες μας. Σήμερα, με ένα κλικ το…
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 11:16

Στην κουζίνα με τον Botrini

IMG 776921232Κάθε εβδομάδα, ο πολυβραβευμένος chef Ector Botrini μαγειρεύει μαζί μας, αγαπημένα φαγητά. Σήμερα ο Botrini μας μυεί στα μυστικά της pasta. LINGUINE AL PESTO ΥΛΙΚΑ ½ κιλό linguine 50 γρ. φύλλα βασιλικό πλατύφυλλο 100 γρ. ελαιόλαδο 40 γρ. πεκορίνο τριμμένο 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 20 γρ. κουκουνάρι (ή καρυδόψιχα) 1 πρέζα αλάτι χοντρό 2 σκ. σκόρδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε καλά το βασιλικό και τον στεγνώνουμε. Μέσα σε ένα γουδί, βάζουμε το…
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 12:05

Τώρα η απόλυτη γεύση και σε E-SHOP!

0081111Η καρδιά της authentic pâtisserie χτυπά στο Criollo, το ζαχαροπλαστείο που δημιούργησαν στην Κηφισιά ο ταλαντούχος Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας & το Δειπνοσοφιστήριον Catering τώρα και ON-LINE. Με ένα κλικ το CRIOLLO φέρνει τα γλυκά στο σπίτι σας, στην εργασία σας ή σε οποιοδήποτε χώρο εσείς ζητήσετε. Αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις, βασισμένες στη φιλοσοφία του Διονύση Αλέρτα & του Δειπνοσοφιστήριον Catering να αξιοποιούν αποκλειστικά πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, που δουλεύονται…

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης