Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Κοινωνία>Μαζική συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών στην καλοκαιρινή δράση αιμοδοσίας

Μαζική συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών στην καλοκαιρινή δράση αιμοδοσίας

aimodosia amarysia copy copy copy copy copy copy copy copyΜε την συμμετοχή δεκάδων Ηρακλειωτών ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου με την συνδρομή του συνεργείου αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Περί τους 90 εθελοντές, πολλοί εκ των οποίων υπάλληλοι του Δήμου, που, όπως πάντα, αποτελούν την ραχοκοκαλιά της δράσης, έδωσαν λίγο από το αίμα τους, πολύτιμο όμως δώρο ζωής για όσους το έχουν ανάγκη, ειδικά την θερινή περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται.

Στην φετινή αιμοδοσία το «παρών» έδωσαν μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Θαλασσαιμία, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου, προσέφεραν τα σνακ για την τόνωση των εθελοντών αιμοδοτών.

«Δεν θα κουραστούμε ποτέ να κάνουμε τέτοιες δράσεις. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που, τακτικά ή για πρώτη φορά, προσφέρουν το αίμα τους για να μπορέσουν να ζήσουν κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας», ανέφερε στο μήνυμά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Παντερή – Ηλιάδη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης