Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Κοινωνία>«Ο διαβήτης δεν είναι ασθένεια… είναι τρόπος ζωής»

«Ο διαβήτης δεν είναι ασθένεια… είναι τρόπος ζωής»

diavitis 1Εκδήλωση ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη πραγματοποίησαν οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με  ομιλητή τον διακεκριμένο ειδικό παθολόγο, εξειδικευμένο σε θέματα διαβήτη και ενδοκρινολογίας, Χρήστο Ζούπα.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου "Αγιος Ιωσήφ" της ενορίας του Αγίου Λουκά Ηρακλείου Αττικής, που ευγενώς παραχωρήθηκε από τον ιερέα πατέρα Ανδρέα. Με λόγια απλά και κατανοητά σε όλο το ακροατήριο, ο ομιλητής εξήγησε τα μυστικά της ασθένειας και απομυθοποίησε το φόβο που διακατέχει τους περισσότερους, περνώντας το μήνυμα ότι: ο διαβήτης δεν είναι ασθένεια… είναι τρόπος ζωής.

 Οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στα πλαίσια της γνώσης  και της ενημέρωσης,  έδωσαν την δυνατότητα στους  συμπολίτες  τους μέσω αυτής της εκδήλωσης, όχι μόνο να κατανοήσουν καλύτερα την ασθένεια , αλλά και μέσω της συζήτησης που ακολούθησε, να λάβουν απαντήσεις σχετικές με  απορίες τους προσωπικές για τον διαβήτη, που τα τελευταία χρόνια αριθμεί όλο και περισσότερους ασθενείς. 

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης