Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Κοινωνία>Ο Δήμος στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο της UNICEF

Ο Δήμος στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο της UNICEF

UNICEF 2017Στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF, που φέτος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση για την ανάγκη του εμβολιασμού αλλά και την συλλογή χρημάτων για όσα παιδιά δεν μπορούν να καλυφθούν από τις οικογένειές τους, συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά την στιγμή που ο Δήμος δίνει βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, πραγματοποιώντας τακτικά δωρεάν εμβολιασμούς σε παιδιά των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Έτσι και τώρα, με αφορμή την συμμετοχή στην δράση της UNICEF, τα Δημοτικά Ιατρεία προσφέρουν δωρεάν εμβόλια (φάρμακο και εμβολιασμός) που καλύπτουν τις βασικές παιδικές ασθένειες, από σήμερα και για όσο διαρκέσει το απόθεμά τους. Προσοχή: επειδή τα τεμάχια των εμβολίων είναι περιορισμένα σε αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνο για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: 2132000196.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, Γιώργο Οικονομίδη, βρέθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Αττικής με τον κουμπαρά της UNICEF για να μαζέψει τις προσφορές των Ηρακλειωτών.

Τον κουμπαρά μαζί με το μήνυμα αλληλεγγύης των κατοίκων της πόλης μεταφέρει στον βραδινό τηλεμαραθώνιο στα studio της ΕΡΤ, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης