Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Κοινωνία>Ηρακλειώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Ηρακλειώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

apokriesΤο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι είναι γεγονός! Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει για πρώτη φορά παρέλαση καρναβαλιού με άρματα και γκρουπ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης, αλλά και των περιοχών από όλη την Αττική, να ξεφαντώσουν μαζί σε ένα μεγάλο πάρτι…

Από τις 12.00 το μεσημέρι κατά μήκος της οδού Πρασίνου Λόφου (αφετηρία από την διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη) μικροί και μεγάλοι, μαθητές και γονείς, σύλλογοι και φορείς της πόλης, θα παρελάσουν ακολουθώντας πέντε μεγάλα αποκριάτικα άρματα για να ξεσηκώσουν το πλήθος, με κέφι και χορό, και να καταλήξουν όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου και εκεί να στήσουν νέο γλέντι, αυτή την φορά σε παραδοσιακούς ρυθμούς, στην συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου και του Βαγγέλη Δούβαλη.

«Η διοργάνωση έχει ήδη μεγάλη απήχηση, έχοντας αγκαλιαστεί από όλη την πόλη καθώς, στο κάλεσμα του Δήμου ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, πολλοί σύλλογοι, σωματεία και μεμονωμένες ομάδες του Ηρακλείου Αττικής», δηλώνει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου (σχετική φωτογραφία από πρόσφατη σύσκεψη για την διοργάνωση του καρναβαλιού).

«Με μεράκι και αγάπη, με στόχο να προσφέρουμε στους Ηρακλειώτες στιγμές ξεγνοιασιάς για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, διοργανώνουμε για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του Δήμου μας ένα τόσο φιλόδοξο event για την περίοδο της Αποκριάς. Θέλουμε την συμμετοχή όλου του κόσμου και, από τα πρώτα μηνύματα, ξέρουμε ότι θα την έχουμε. Σκοπός μας να ενώσουμε την πόλη σε μια γιορτή, σε ένα μεγάλο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Σας περιμένουμε όλους», σχολιάζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Ο Δήμος Ηρακλείου, δίνει ραντεβού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από τις 12.00 το μεσημέρι κατά μήκος της Πρ. Λόφου και μετά, συνέχεια, στο παραδοσιακό γλέντι με την συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου.

Και, όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι εορτασμοί της Αποκριάς δεν τελειώνουν εδώ: την αμέσως επόμενη εβδομάδα, Καθαρά Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, έχουν οργανωθεί Κούλουμα με σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί, μουσική και χορό στον Πράσινο Λόφο, με τους διοργανωτές να προσκαλούν τον κόσμο από το πρωί και όσο… αντέξουν!

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης