Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Κοινωνία>Οι Ηρακλειώτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Πράσινο Λόφο

Οι Ηρακλειώτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Πράσινο Λόφο

irakleio measΠαραδοσιακά, στο πάρκο του Πράσινου Λόφου οι Ηρακλειώτες γιόρτασαν για ακόμα μια χρονιά τα Κούλουμα στην εκδήλωση που ετοίμασε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική, κέφι και παιδικά παιχνίδια γέμισαν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας για όλους όσους διάλεξαν να μείνουν στην πόλη.

Τον χορό έσυραν πρώτοι τα μέλη του Σύνδεσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής και του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη», με τα προγράμματα που είχαν ετοιμάσει για να βάλουν στον ρυθμό τους επισκέπτες της γιορτής, ενώ κλόουν, ήρωες των παιδικών καρτούν και ανιματέρ περίμεναν να παίξουν με τα παιδιά.
Με την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες στον Δήμο, στη διάρκεια των οποίων ξεχώρισε το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι, η πρώτη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους της πόλης, ακόμα περισσότερους θεατές, μια διοργάνωση που έβγαλε τους Ηρακλειώτες από τα σπίτια τους, αγαπήθηκε και, πλέον, όπως όλα δείχνουν, γίνεται θεσμός για τον Δήμο.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης