Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>“Let’sDo ItGreece”: Ραντεβού στην πλατεία!

“Let’sDo ItGreece”: Ραντεβού στην πλατεία!

Lets Do It 2017 amarysiaΠιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού με την περιβαλλοντική δράση Let’s Do  It Greece, οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου, από τις 9.30 έως τις 14.30, θα περιποιηθούν και θα ενισχύσουν το πράσινο του χώρου, πάντα με την υποστήριξη και την αρωγή της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου. Ευπρόσδεκτοι είναι όσοι Ηρακλειώτες θέλουν να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην φροντίδα της πόλης.

Παράλληλα, κατά τις προηγούμενες ημέρες, τις δικές τους δράσεις θα πραγματοποιήσουν τα σχολεία της πόλης που συμμετέχουν στο φετινό Let’s Do It Greece, με πρωτοβουλίες καθαρισμού και επέκτασης των πράσινων σημείων τόσο εντός, όσο και εκτός των σχολικών κτιρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τους μαθητές και την διεύθυνση του 7ου Δημοτικού Σχολείου, θα φυτεύσουν από κοινού τα καινούργια παρτέρια που κατασκευάστηκαν επί της οδού Ν. Καζαντζάκη, με την διαμόρφωση της σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης