Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>Σε εξέλιξη οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Σε εξέλιξη οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

paidikoi stathmoi amarysia copy copy copyΤις προϋποθέσεις για τις εγγραφές/επανεγγραφές στους πέντε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και το πρόγραμμα επιδότησης τροφείων, ανακοίνωσε ο Δήμος, καθώς ήδη από την 1η Ιουνίου έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις των αιτήσεων. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους για το νέο σχολικό έτος έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου, με αίτηση που κατατίθεται στα γραφεία του παιδικού σταθμού της οδού Βορείου Ηπείρου 41, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.00 έως 13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα των αιτήσεων εγγραφής/ επανεγγραφής στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στην ιστοσελίδα www.iraklio.gr.

Ο Δήμος συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στο πρόγραμμα επιδότησης τροφείων για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς. Oι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ προκειμένου να κάνουν τη σχετική αίτηση.

«Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, έχοντας ως γνώμονα την εδραίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών στην προσχολική αγωγή και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των εργαζομένων γονέων της πόλης μας», σχολιάζει η πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Χρύσα Αγγελοπούλου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης