Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>Αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

paidikoi stathmoiΦιλόξενη στέγη στους πέντε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης θα βρουν και τη νέα περίοδο 705 παιδιά οικογενειών που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τα πρώτα εκπαιδευτικά τους βήματα. Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας δίνει στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα των φετινών εγγραφών – επανεγγραφών, τα οποία μπορείτε να βρείτε είτε στους ανά τόπους παιδικούς σταθμούς, είτε στην ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr.

Φυσικά, και τη νέα περίοδο ισχύουν για τους γονείς τα μειωμένα τροφεία (μέσος όρος μείωσης 20%) τα οποία θέσπισε από την αρχή της θητείας της η νέα δημοτική αρχή της πόλης για όλες τις κατηγορίες εισοδηματικών κριτηρίων των οικογενειών, με πλήρη ή εν μέρει απαλλαγή για τις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού.

Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κατάφερε να καλύψει το 100% των οικογενειών που θέλησαν, έως τώρα, να εγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς σταθμούς μέσω των voucher του σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ (Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής).

Και η προσπάθεια δεν σταματά εδώ: Οι ανάγκες της πόλης αυξάνονται και ο Δήμος φροντίζει να ανταποκριθεί άμεσα. Για αυτόν τον λόγο, πριν από λίγο καιρό, θεμελίωσε και ξεκίνησε τις εργασίες ανέγερσης ενός ακόμα παιδικού σταθμού επί της λεωφόρου Πλαπούτα, ο οποίος μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι διαθέσιμος για ακόμα περισσότερα παιδιά του Ηρακλείου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης