Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>Νέα περίοδος καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά του Δήμου

Νέα περίοδος καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά του Δήμου

CampΑκόμα μια περίοδο για το φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά ετοιμάζει ο Δήμος για τους μικρούς Ηρακλειώτες. Μετά από την επιτυχία, από πλευράς συμμετοχών, αλλά και διοργάνωσης, που γνώρισαν τα γκρουπ Ιουνίου και Ιουλίου και έπειτα από αίτημα πολλών γονέων, ο Δήμος, μέσα από την δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, θα οργανώσει τη νέα περίοδο από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα, δηλαδή, στη λήξη των θερινών διακοπών των περισσότερων οικογενειών και λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία για τη νέα χρονιά.

Όπως και στις αρχές του καλοκαιριού και η νέα περίοδος θα είναι γεμάτη από δημιουργική απασχόληση, άθληση, θεατρικό, διαδραστικό παιχνίδι και άλλες εκπλήξεις για τα παιδιά.

Οι εγγραφές για την έξτρα, τέταρτη φετινή περίοδο έχουν ήδη ξεκινήσει στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, 1ος όροφος) και θα διαρκέσουν έως τις 25 Αυγούστου (σημείωση: 14 έως και 16 Αυγούστου τα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ θα είναι κλειστά). Όπως πάντα, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2102756740

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης